013-2495672

Copyright Reserved RepairBossku (2019)

Anda sedang mencari servis yang boleh buat laptop anda yang slow jadi laju dan senang anda nak siapkan kerja dengan cepat?

Biar Tim RepaiRBossku bantu buatkan laptop anda menjadi kawan terbaik anda yang boleh bantu untuk menyelesaikan kerja dengan cepat dan membantu untuk mencapai dateline kerja anda.
Mesti anda pernah dengar orang kata suruh reformat je laptop nanti jadi okay balik, betul kan?
Apa yang mereka tak tahu adalah reformat bukan jalan mudah untuk jadikan laptop anda laju balik. Ini kerana, mereka tak tahu yang reformat hanya reset laptop anda kepada basic dan hanya mampu bertahan sebulan dua sahaja. 
Tapi untuk bantu laptop anda menjadi laju kembali, RepaiRBossku menawarkan servis software dan upgrading yang dapat menjadikan laptop anda kembali perform dan mempercepatkan setiap tugas anda.
Hubungi Kami Sekarang!
Kelebihan menggunakan servis RepaiRBossku

Anda tidak perlu susah hati mencari servis laptop mana yang terbaik kerana kami mempunyai testimoni pelanggan yang berpuas hati dengan servis kami.

Anda tidak perlu tunggu lama untuk servis laptop anda. Kami bantu anda selesaikan masalah anda dalam 2-3 jam sahaja bergantung kepada keadaan laptop anda.

 

Anda tidak perlu risaukan laptop anda dicuri spare part oleh orang yang tidak bertanggungjawab. Kami baiki depan mata anda sahaja. Anda boleh lihat servis kami A to Z. 

 

Anda perlu tahu apa yang kami baiki dengan laptop anda. Kami mempunyai senarai servis all in package yang anda dapat lihat dengan jelas dan tulus servis kami.

 

Anda tidak perlu pening kepala tak tahu nak servis apa dengan laptop anda kerana kami mempunyai IT specialist yang berpengalaman 10 tahun dalam pembaikian laptop, Tim kami akan mencadangkan secara terperinci apa yang sebenarnya anda perlukan.

Servis laptop kami memudahkan anda dalam mencari maklumat dan membuat pilihan servis laptop, secara tak langsung membantu anda memilih kedai servis laptop yang menawarkan servis berkualiti, berpatutan dan dipercayai.
Hubungi Kami Sekarang!
Adakah ANDA ada masalah laptop seperti ini?

Laptop bila nak ON ambil masa lama lebih dari 10 minit.

Setiap kali klik icon file, double click banyak kali, 5 minit pun tak terbuka lagi file anda. Ini menyebabkan anda terpaksa klik banyak kali. Sudahnya program tu dah terbuka lebih 10 kali.

Setiap kali menaip atau buat kerja, laptop anda hang. Anda terpaksa menunggu lebih dari 10 minit hanya nak taip satu ayat.

Laptop anda banyak virus

Dah lebih 1 tahun anda tak pernah langsung renew software laptop

Laptop anda bila ON stuck dekat error message tak boleh masuk windows

Laptop anda stuck dekat logo tak boleh masuk windows

Anda tak ingat password laptop anda

Nak off laptop ambil masa lebih 30 minit.

Jika Ya....         Laptop anda perlu diservis

Nak servis laptop? Klik butang ini sekarang.

Ketahui 5 perkara yang akan berlaku sekiranya anda biarkan laptop anda tanpa servis.

Anda akan sentiasa stress dan tertekan setiap kali anda buat kerja dengan laptop dan menyebabkan otak anda boleh murung.

Kerja anda terpaksa delay dan menjadikan performance kerja anda drop kerana tidak capai dateline.

Laptop bervirus akan menyebabkan file anda corrupt dan boleh berjangkit kepada file lain. Akibatnya file tidak dapat dibuka dan berkemungkinan akan hilang.

Sekiranya anda sememangnya tidak pernah servis laptop anda dari waktu mula2 anda beli laptop itu, chances untuk performance laptop anda semakin menurun.

Sekiranya masalah kerosakan dibiarkan dengan lama, ada kemungkinan kerosakan laptop boleh menjejaskan fungsi laptop yang lain.

Nak kami bantu anda? Klik butang ini sekarang.

Apa yang kami tawarkan untuk bantu selesaikan masalah anda.

         

Windows Installation: Kami akan installkan operating system baru pada laptop anda.

Original Drivers: Drivers sangat penting untuk run WIFI, Speaker, Bluetooth dan mouse dalam laptop anda, tanpa original drivers, kesemua tools berikut tidak dapat berfungsi dengan baik.

Program: Setelah mempunyai operating system yang baru, sudah tentu anda perlukan program untuk buat kerja dengan sempurna, kami bantu anda untuk installkan program yang anda perlukan.

AntiVirus: Antivirus sangat penting dalam penjagaan laptop anda, kami bantu installkan anda original antivirus AVAST PRO/ AVAST Internet Security untuk setahun activation. 

Cooling Services: Cooling service adalah proses pembersihan bahagian dalam laptop anda. Biasanya laptop perlu buat cooling services setiap 6 bulan sekali untuk memastikan laptop boleh digunakan untuk jangka masa yang panjang. Tim kami akan bantu bersihkan habuk dalam laptop anda dan tukar thermal paste dan cooling pad pada laptop anda. 

Upgrade RAM: Untuk kelajuan yang tinggi, kami bantu anda upgradekan kapasiti RAM anda supaya performance laptop anda lebih menguntungkan.

Upgrade From HDD to SSD: Ramai orang tidak tahu yang SSD (Solid State Drive) lebih ringan dan laju berbanding HDD (hardrive disk), SSD lebih menguntungkan dalam mengurang risiko kerosakan pada file sekiranya laptop anda terhentak. Ini kerana size SSD lebih kecil seperti memory card berbanding HDD. Dan yang paling menguntungkan anda adalah, HDD original boleh dijadikan sebagai external hard disk untuk anda guna pakai.

Warranty:  Kami tawarkan warranty sehingga 3 tahun untuk servis kami bergantung kepada pakej yang anda pilih. Anda tidak perlu risau lagi tentang jaminan laptop anda. 

Anda berminat? Klik link ini sekarang.

Kenapa anda perlu pilih RepaiRBossku sebagai pusat servis laptop anda?

Jom kita baca apa kata pelanggan yang berpuas hati dengan servis RepaiRBossku.

Anda nak kami bantu cepatkan laptop anda? Klik link ini sekarang.

Tawaran Promosi Pakej Berganda!!

Tawaran Promosi Pakej Berganda!!

Tawaran Promosi Pakej Berganda!!

Anda sudah ada pilihan pakej? Atau anda nak tahu lebih lanjut tentang masalah laptop anda?

Klik link ini sekarang.

Anda nak walk in sekarang? Ini lokasi kedai kami

Kedai Buka: Ahad to Jumaat 9 pagi-9 malam  |  Tutup: Sabtu

Untuk dapatkan kupon diskaun RM5  bagi pertama kali pembaikian. Isi borang di bawah:

Gadget yang dimiliki

PERLUKAN BANTUAN?

Jika perlukan bantuan, hubungi Tim kami untuk pertanyaan.

waze.png
Klik Sini Untuk Sebarang Pertanyaan
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now