Search
  • RepaiRBossku

KEDAI REPAIR LAPTOP DAN HANDPHONE MURAH DI WANGSA MAJU.

Updated: Jun 26, 2019

Seperti yang kita tahu, keadaan ekonomi yang semakin hari semakin menekan menyebabkan permintaan terhadap repair laptop dan handphone semakin meningkat. Bidang repair laptop dan handphone ini bukan sahaja membantu menjimatkan kos penduduk malah membuka peluang perniagaan repair laptop dan handphone kerana demand yang tinggi.


Antara daerah Kuala Lumpur yang mempunyai penduduk yang tinggi dan padat adalah di daerah Wangsa Maju. Dan perkhidmatan membaiki laptop dan handphone juga menjadi keperluan di Wangsa Maju. Sejujurnya, amat sukar untuk mencari kedai repair laptop dan handphone yang boleh dipercayai dan benar-benar mementingkan kualiti dan pada masa yang sama, harganya murah dan berpatutan di Wangsa Maju.


Setiap pengguna laptop dan handphone inginkan perkhidmatan repair laptop dan handphone yang berkualiti, boleh dipercayai dengan harga yang berpatutan, mereka amat mementingkan servis yang berkualiti dan jujur. Mungkin anda sedang mencari kedai repair laptop dan handphone murah di Wangsa Maju dengan perkhidmatan yang berkualiti dan harga berpatutan.


Anda menghadapi masalah dengan laptop atau handphone anda? Ketahuilah cara mengenal pasti masalah laptop atau handphone yang rosak dan cara untuk mengatasi masalah kerosakan laptop dan handphone.

Ahmed, Pengasas RepaiRBossku bersama pelanggan tetapnya

Kedai Membaiki Laptop dan Handphone Murah di Wangsa Maju

Sekiranya anda mengalami kerosakan pada laptop dan handphone anda, ianya haruslah dibaiki segera untuk mengelakkan kerosakan lain. Dan sememangnya kos baiki laptop dan handphone lebih murah dan menjimatkan daripada menukar baru. Namun, ia juga mempunyai risiko yang tersendiri, anda perlu memilih kedai servis laptop dan handphone yang tepat dan ia juga bergantung kepada keadaan laptop dan handphone anda.


RepaiRBossku adalah Kedai Repair Laptop dan Handphone Murah Di Wangsa Maju

RepaiRBossku diasaskan pada tahun 2018 dengan satu misi: iaitu untuk membantu para pengguna laptop dan handphone yang tertekan dan bengang kerana tidak dapat buat kerja dengan sempurna dek kerana laptop dan handphone mereka bermasalah.

RepaiRBossku terkenal dan dipercayai ramai terutamanya di sekitar Wangsa Maju kerana servisnya yang tip top, berkualiti dan berpatutan telah mendapat tempat di hati para penduduk Wangsa Maju. Sekiranya anda menghadapi masalah kerosakan pada laptop dan handphone anda, atau ingin check kerosakan laptop dan handphone anda, kami rekemen anda menggunakan servis RepaiRBossku.


Apa yang membuatkan RepaiRBossku berbeza Dengan Kedai Repair Laptop dan Handphone Yang Lain?

RepaiRBossku menfokuskan terhadap penyelesaian kepada masalah yang anda hadapi. RepaiRBossku obsess terhadap concern atau kebimbangan anda yang anda mahukan servis yang berbaloi dan menyelesaikan masalah anda. Perbezaan RepaiRBossku boleh dilihat dari aspek khidmat pelanggan, servis yang ditawarkan, kelebihan dan keuntungan anda sebagai pengguna. Jom kami terangkan apakah aspek-aspek tersebut.


Khidmat Pelanggan

Tim Teknikal RepaiRBossku sedia menjawab soalan anda dengan senyuman dan akan menerangkan secara terperinci tentang apa yang kami akan lakukan untuk menyelesaikan masalah anda. Selain itu, anda juga akan mendapat tips-tips yang berguna untuk mencegah kerosakan laptop dan handphone anda.


Perkhidmatan

RepaiRBossku menawarkan perkhidmatan servis laptop dan handphone dari segi sekecil-kecil servis seperti membaiki bahagian kecil part dalam laptop dan handphone sehinggalah kepada servis repair part yang utama dan besar seperti motherboard dan lain-lain. Di samping itu, RepaiRBossku juga membaiki semua jenis versi windows dan software sama ada laptop, komputer dan juga produk Apple. Haruslah diingat, tidak semua kedai repair laptop dan handphone yang menerima semua jenis model laptop dan handphone.


Perkhidmatan despatch/Runner

Mungkin anda tidak berkesempatan untuk menghantar laptop ke RepaiRBossku untuk servis dan repair. Sekiranya anda menggunakan khidmat servis laptop RepaiRBossku, mereka menyediakan servis ‘pickup and delivery’. Mereka menawarkan khidmat despatch untuk mengambil laptop untuk dibaiki dan menghantar laptop anda semula setelah dibaiki ke tempat anda. Berbeza dengan kedai baiki laptop di tempat lain yang tidak mempunyai perkhidmatan runner, RepaiRBossku jauh lebih menjimatkan masa anda dan lebih mudah!


Apakah servis RepaiRBossku Yang Anda Perlu Tahu

RepaiRBossku menawarkan 6 jenis servis yang boleh anda pilih. Setiap servis ini melengkapi dengan semua masalah kerosakan laptop dan handphone sehingga anda tidak perlu ke kedai repair laptop dan handphone yang lain lagi untuk repair laptop dan handphone anda.


Hardware / Parts

RepaiRBossku membantu anda yang menghadapi masalah kerosakan hardware dalam laptop seperti masalah motherboard, skrin pecah/retak, hinge skrin yang patah, keyboard, fan, HDD/SSD, touch pad/skrin tidak berfungsi, speaker rosak dan banyak lagi.
Windows

RepaiRBossku membantu menyelesaikan semua jenis laptop, Komputer dan handphone anda yang mempunyai sistem pengendali dari jenis versi Windows atau Androids.


Software

RepaiRBossku menawarkan servis software yang sangat popular kerana ramai pengguna laptop menghadapi masalah laptop slow, hang. Nak bukak laptop pun ambil masa lebih 10 minit. RepaiRBossku juga membantu anda dalam pembaharuan lesen bagi software laptop dan handphone anda dan lain-lain mengalami masalah yang berkaitan dengan software.


Produk Apple / Mac

RepaiRBossku juga membaiki semua jenis Mac Pro, iMac, MacBook Pro, Mac Mini yang menggunakan sistem pengendali versi OSX. Terdapat ramai orang termasuk anda yang mencari kedai repair laptop yang menguruskan sistem semua jenis Mac dan RepaiRBossku adalah satu-satunya.


Upgrade / Service

RepaiRBossku juga menawarkan servis penambahbaikan terhadap laptop dan handphone anda. RepaiRBossku menyediakan servis cooling sekiranya laptop anda panas atau tidak pernah cuci selama lebih dari 2 tahun, menambah kapasiti RAM, HDD, penukaran kepada SSD dan segala jenis servis dan upgrade.


Perkhidmatan Lain

Anda boleh menghubungi RepaiRBossku sekiranya ingin bertanya soalan mengenai laptop dan handphone anda, untuk check kerosakan pada laptop dan handphone anda dan lain-lain lagi perkhidmatan berdasarkan bidang repair laptop dan handphone. Tim RepaiRBossku berbesar hati membantu anda untuk mengatasi masalah laptop dan handphone rosak.


Mungkin Anda Juga Menghadapi Masalah Seperti Ini

Laptop dan handphone slow, hang, stuck pada skrin sehingga ke masalah hardware seperti motherboard.Laptop dan Handphone menjadi semakin slow dan ada banyak virus?Laptop anda panas dan sudah 2 tahun anda tidak pernah servis sejak beli laptop?


Jangan Risau, Anda Boleh Menyelesaikannya Dengan Servis Software atau Format Laptop Dengan RepaiRBossku Di Wangsa Maju


Anda boleh membawa laptop anda untuk servis format di RepaiRBossku. Terdapat 3 pilihan pakej software untuk anda iaitu dari pakej Extra Lite, Premium sehinggalah VIP. Setiap pakej anda boleh membuat pilihan Windows dari Windows 7 sehingga Windows 10. Selain itu, software asas seperti drivers installation dan program juga diberikan bagi memudahkan anda tanpa perlu install semula. Semua proses ini akan siap dan anda boleh dapatkan laptop anda semula dalam tempoh 2-3 jam bergantung kepada queue pada hari tersebut.


Cooling Service

Cooling Service atau Servis clean dust adalah penting dalam penjagaan laptop dan handphone anda. RepaiRBossku sedia membantu anda yang ingin membersihkan bahagian dalam laptop anda serta membantu melancarkan pengaliran haba serta kelajuan laptop anda.

Untuk Handphone, servis ini melancarkan masalah tak boleh charge atau speaker/microphone tak boleh dengar/low volume. Namun, ia bergantung kepada jenis kerosakan handphone anda.

Cooling service atau Servis clean dust ini akan siap dalam tempoh 24 jam. Tim RepaiRBossku juga membantu laptop anda untuk mengekalkan pengaliran haba yang lebih lancar dengan menggantikan thermal paste yang lama. Cooling service serta penggantian thermal paste ini akan siap dalam masa 24 jam.


Selain itu, RepaiRBossku juga menawarkan servis-servis lain seperti membaiki motherboard, keyboard, skrin dan banyak lagi juga disediakan. Kami Tim RepaiRBossku sedia berkhidmat untuk anda dan sedia membantu dengan apa sahaja masalah laptop yang anda hadapi.
Apakah Cara Senang Untuk Repair Laptop dan Handphone Di Wangsa Maju Dengan RepaiRBossku?


Tanya Pakar

Anda boleh terus menghubungi pakar Teknikal IT RepaiRBossku di talian 6013 249 5672 untuk bertanyakan masalah laptop anda. Mereka akan membantu anda dalam memberikan nasihat atau consultation yang terperinci tentang masalah laptop anda. Atau anda <Klik sahaja si sini> untuk terus wasap dengan IT Specialist RepaiRBossku.


Penghantaran Laptop

Anda boleh memilih untuk walk in sahaja atau menggunakan perkhidmatan despatch (runner) ke RepaiRBossku Service Centre untuk penghantaran laptop dan handphone anda dengan mudah, cepat dan selamat. Perkhidmatan despatch (runner) membantu anda yang tinggal di tempat jauh atau tiada pengangkutan dan masa untuk datang ke kedai kami.


Bertenang Anak Muda

Anda tidak perlu risau dan hanya perlu relaks dan serakan kepada kami untuk membaiki laptop dan handphone anda. RepaiRBossku mempunyai Pakar IT yang berpengalaman lebih 10 tahun dalam menyelesaikan masalah laptop dan handphone anda.


Kelebihan RepaiRBossku yang anda wajib tahu.


Anda boleh menghantar pelbagai elektronik device

Anda boleh menghantar baiki untuk pelbagai jenis komputer seperti Laptop, Komputer Desktop, Macbook, iMac dan Windows. RepaiRBossku juga menawarkan pelbagai perkhidmatan pembaikan handphone yang berkualiti iaitu dari jenis Apple dan Android. RepaiRBossku menawarkan pelbagai jenis tahap pembaikian seperti masalah skrin pecah, blue screen, blank screen, masalah virus, laptop laggy, slow, ingin menaik taraf HDD kepada SSD, menaik taraf RAM, back-up data dan banyak lagi.


Waranti

RepaiRBossku menawarkan waranti sehingga 12 bulan. Tiada satu pun kedai repair laptop di Wangsa Maju yang beri tempoh masa waranti yang lama seperti RepaiRBossku. Maka, andalah yang lebih untung dan berbaloi di sini.


Review 5 Bintang

Kesemua pelanggan kami memberikan feedback dan review yang baik di facebook dan kebanyakan mereka memberikan review 5 bintang tanda puas hati dengan servis RepaiRBossku. Mereka sangat-sangat berpuas hati dengan layanan perkhidmatan pelanggan dari RepaiRBossku.


Berbaloi Dan Berpatutan

RepaiRBossku menawarkan harga yang murah dan berpatutan untuk membaiki laptop dan handphone di sini. Malah anda berpeluang mendapat CASHBACK lebih dari RM 10 sekiranya anda memilih RepaiRBossku untuk servis laptop dan handphone anda. Anda akan menikmati keuntungan berkali ganda kerana RepaiRBossku sangat jujur dan mementingkan kualiti dalam membantu anda. Perkhidmatan runner pickup dan hantar juga amat produktif dan menguntungkan.


Kelebihan yang anda dapat sekiranya memilih RepaiRBossku.

RepaiRBossku memberikan servis yang terbaik dan sangat diperlukan oleh anda. Ini kelebihan kepada bakal anda dapat sekiranya anda menggunakan perkhidmatan RepaiRBossku dan setia bersama RepaiRBossku. Terdapat banyak kelebihan yang sangat menguntungkan pelanggan yang telah menggunakan servis RepaiRBossku.


Coins Rewards

Sekiranya anda membaiki dengan RepaiRBossku, anda juga akan mengumpulkan coins reward setiap pembaikan dan pembelian di RepaiRBossku yang bernilai RM 20, anda dapat mengumpul 1 coin yang bernilai RM 1. Dan, dengan coin ini anda boleh tebus untuk pembelian seterusnya. Berbaloi kan?


Loyalty Member

Setiap pembaikian pertama kali, anda akan dapat free sign up members dengan RepaiRBossku dan akan mendapat loyalty card yang membolehkan anda untuk dapat diskaun RM 10 setelah anda mengumpul 10 cop dari RepaiRBossku. Setiap cop anda bernilai RM 50. Sebagai contoh, anda membaiki laptop dengan RepaiRBossku bernilai RM 200, maka, anda akan dapat 4 cop pada loyalty card. Pada cop yang ke 10, anda akan dapat diskaun RM 10. Best kan?


100% Wang Dikembalikan

Sekiranya berlaku perkara yang tidak diingini yang melibatkan pembaikian kami seperti laptop rosak dan sebagainya. Kami memberi jaminan anda boleh mendapatkan kembali wang anda 100%. Namun, kejadian yang seperti ini tidak pernah ada lagi kerana RepaiRBossku mempunyai Tim yang mahir dan pakar dalam pembaikian laptop anda.


Jaminan Sparepart Laptop Selamat

RepaiRBossku sangat teliti dalam membaiki dan memastikan semuanya berjalan lancar dan selamat. Oleh itu, RepaiRBossku bertanggungjawab keatas sparepart laptop anda kerana setiap proses pembaikian yang melibatkan sparepart, Tim RepaiRBossku memastikan setiap part dalam laptop anda dilindungi dengan baik.


RepaiRBossku sepenuhnya bertanggungjawab ke atas kesilapan yang dilakukan oleh pekerja mereka sepanjang proses pembaikian dilaksanakan. Mereka ingin memastikan keutamaan khidmat pelanggan kepada setiap pelanggan mereka.


Lokasi RepaiRBossku sangat strategik dan terletak betul-betul di area perumahan, ofis dan dekat dengan AEON Alpha Angle, Balai Polis Wangsa Maju dan LHDN Wangsa Maju. Apa yang memudahkan lagi, mereka memberi pilihan servis matdespatch/runner yang pantas, cepat, berbaloi, dan murah untuk anda. Oleh yang demikian, anda tidak perlu menjalani perjalanan yang jauh dan rushing sekiranya tidak berkesempatan untuk datang ke kedai mereka.

Bagi anda yang ingin datang secara walk in di kedai mereka, jangan risau kerana anda boleh parking motosikal atau kereta anda di depan kedai kerana terdapat banyak tempat letak kenderaan yang disediakan.


Jom datang ke Kedai RepaiRBossku Kedai Repair Laptop dan Handphone paling Murah dan berbaloi di Wangsa Maju


Sekiranya anda tinggal di Wangsa Maju dan sekitarnya, anda boleh datang walk in sendiri ke RepaiRBossku untuk cek laptop dan handphone anda secara percuma atau sekiranya anda tidak berkesempatan untuk datang ke kedai, anda boleh menggunakan perkhidmatan despatch/runner daripada kami. Dengan men ‘diagnose’ kerosakan pada laptop anda, anda boleh mengetahui apa yang laptop dan handphone anda perlukan untuk dibaiki, Tim RepaiRBossku akan menerangkan secara terperinci tentang apa berlaku pada laptop anda. Anda akan rasa lebih yakin dan senang hati setelah mengetahui masalah sebenar laptop dan handphone anda.


Perkhidmatan pembaikian laptop dan handphone diberi dengan penuh berkualiti menjadikan RepaiRBossku sangat berbaloi dan harga yang mereka tawarkan sangat berpatutan dan murah juga. Jom servis laptop dan handphone di RepaiRBossku!