Jujur Amanah Ikhlas

APA KATA PELANGGAN KAMI?

I went to replace my Ip 5s battery, changed my 6s screen and repair my laptop at this shop. They replaced it carefully right in front of my two eyes and we had a basic conversation on how to take care of my phones and laptop so that they can live longer. RB did share several tips and do's and dont's. Go and see them if you need any advice regarding your phones and laptop problems! Insha Allah you won't regret ^_^

—  Wan Nur Fadhilah, Pegawai GPM

Perkhidmatan Kami

Kami sedia membantu

 
laptop-motherboard-repair-1.jpg

Software Laptop Repair

Perkhidmatan software adalah sangat popular kerana ramai pengguna laptop menghadapi masalah laptop slow, hang. Nak bukak laptop pun ambil masa lebih 10 minit. Repair Bossku membantu anda menyelesaikan masalah ini tanpa perlu tinggalkan laptop anda.

tg23ed6ye7du28ei922.jpg

Hardware Repair

Repair Bossku membantu anda yang menghadapi masalah kerosakan hardware dalam laptop seperti masalah motherboard, fan, HDD/SSD, dan banyak lagi.

Hand on Laptop

Handphone Repair

Kami membantu anda menyelesaikan masalah hardware dan software handphone anda depan mata sahaja. LCD anda pecah? Tak boleh charge? Tak boleh ON? Meh kami tolong!

Hubungi Kami

Anda nak tanya perkara lain berkaitan dengan laptop dan handphone anda? Wasap je kami sekarang atau klik link ni https://m.me/repairbossku

RepaiRBossku (002828330K)
No. 56, Jalan 2A/27A, Seksyen 1 Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia

013-2495672

Kepakaran Kami

Repair Bossku diasaskan pada tahun 2018 dengan satu misi: iaitu untuk  membantu para pengguna laptop dan handphone yang tertekan dan bengang kerana tidak dapat buat kerja dengan sempurna dek kerana laptop dan handphone mereka bermasalah. 

Masalahnya ialah mereka selalu menghadapi laptop yang slow, mereka stress nak buka laptop pun kena ambil masa 10 minit. Baru buka laptop dan handphone 30 minit, laptop dan handphone menjadi panas macam nak meletup. 

 

Dan yang paling sedihnya, mereka tak tahu nak hantar di mana untuk servis laptop dan handphone mereka kerana mereka takut dan tak percaya untuk tinggalkan laptop dan handphone mereka kepada orang lain sebab takut sparepart mereka kena curi. 

Kami membantu mereka dengan membuatkan laptop dan handphone mereka menjadi kawan kerja terbaik mereka semula, sehingga mereka rasa berkeyakinan dalam bekerja dan mencapai kpi tinggi sehingga boss sayang.

 

Dan mereka tak perlu risau untuk tinggalkan laptop dan handphone mereka kerana kami baiki depan mata sahaja. InsyaAllah.

240_F_108833351_2LAQy4XMzYeeL6fTIEX4mOmt

013-2495672

Copyright Reserved RepairBossku (2019)

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now